electronica computerului

Certificările CCNA constituie punctul de plecare către un viitor mai bun pentru orice profesionist din domeniul IT. Cunoașterea îți oferă acces la informații pe care le înțelegi, chiar dacă acestea sunt noi în domeniu.
Un certificat de tip CCNA Switches îți atestă deținerea bagajului de cunoștințe necesare operării retelelor arhitecturale de mici și mari dimensiuni.

Poți activa în orice domeniu care are legătură cu pregătirea obținută la cursurile CCNA, iar acest lucru se transpune în beneficii atât în plan personal, cât și în cel profesional. În plus, pentru că acest certificat îți oferă posibilitatea obținerii unei re-certificări, întotdeauna vei avea posibilitatea de a-ți actualiza informațiile și cunoștințele acumulate prin absolvirea unui nou curs.
Este cea mai bună modalitate de a te păstra la același nivel ridicat din punct de vedere profesional, ceea ce îți va menține întotdeauna deschise porțile către un viitor mai bun!

Ce înseamnă certificarea CNNA Switching?

CCNA este modalitatea cea mai benefică de validare a capacității de a instala, configura, opera și depănă retelele rute și comutate (de tip mediu), precum și de implementare și verificare a conexiunilor la distanță pentru site-urile dintr-o rețea WAN.
Absolvirea cursurilor CCNA Switching îți atestă deținerea cunoștințelor necesare în vederea rezolvării cu succes a amenințărilor la adresa securității, la integrarea conceptelor și terminologiei privind retelele wireless și la însușirea unor competențele bazate pe performanță.
Vei deține cheia utilizării protocoalelor IP, de rutare internă a portalului îmbunătățit (EIGRP), a interfeței seriale, pentru RIPv2, VLAN-uri, Ethernet și ACL.

Pentru cei interesați de obținerea unei atestări a profesionalismului lor, certificatul CNNA Switching înseamnă:

  • experiență pozitivă la nivel de rețea de înaltă calitate, datorită sporirii productivității și interacțiunii permanente din cadrul retelei configurate.
  • Posibilitatea de a oferi servicii cu performanță ridicată implementare rapidă, acces sporit și operații automate.
  • Serviciile de îndrumare și suport de proiectare ale experților CCNA te ajută să înveți cum să obții cel mai ridicat nivel de performanța în cadrul retelei promovate.
  • Vei învăța să realizezi proiecte de economisire a energiei, să oferi servicii optimizate de video și virtualizare și să extinzi mai bună gestionare a energiei la echipamentele IT.
Performanțele scalabile, serviciile integrate și configurațiile flexibile pe care le vei realiza pe baza abilităților dezvoltate în cadrul certificării CCNA va conduce la implementarea celor mai bune soluții la nivel de securitate și conformitate.
VLAN-urile, TrustSec, MACsec, firewall-ul, prevenirea intruziunilor și monitorizarea de control sunt doar câteva dintre aptitudinile de securitate esențiale ale switch-urilor, pe care le vei stăpâni la perfecție la finalul certificării CCNA Swtiching.

Certificarea și re-certificarea CCNA Switching

În prima fază, un certificat CCNA Switching are o perioadă de valabilitate de până la 3 ani. Momentul expirării valabilității acestui certificat te aduce în faza re-certificării; dacă deții un certificat cu un nivel superior, certificarea se poate extinde și la alte certificări (inclusiv la data lor de expirare).
Este posibil să extinzi durata certificării dacă obții o certificare superioară (deții un certificat CCNA Switching și beneficiezi de o certificare CCIE (durata este de doi ani), atunci atât certificarea CCIE, cât și certificarea CCNA Switching vor expira la doi ani de la data la care ai obținut certificarea CCIE.
În plus, o certificare în plus te ajută să obții și mai multe avantaje la locul de muncă, așa că poli certifică-te CCNA!